05-09-11

Voorstelling Steve Rondelez

Ik ben Steve Rondelez, 29 jaar, gehuwd en wonende in een knusse woning te Nieuwpoort

 steve.jpg

Sedert 15 april 2011 ben ik de trotse vader van twee zoontjes, Nio en Noah.

steve 2.jpg

 

Als kind was ik altijd al gefascineerd door het brandweerwezen. En de passie werd nog groter toen ik mijn vrouwtje leerde kennen die reeds vrijwilliger was bij het Nieuwpoortse brandweerkorps.

steve 3.jpg

 

In 2002 volgde ik haar en volgde ik met succes de cursus brandweerman.

 

De laatste jaren behaalde ik ook het brevet van korporaal en ambulancier en volgde ik de opleiding tot chauffeur. Momenteel rij ik nog als derde man mee met de dienst 100, en hoop in het najaar te mogen meegaan als tweede man en dus dienst te mogen uitmaken van de dienst 100 in ons korps. Ik maak ook deel uit van de werkgroep materieel, die in het korps in het leven werd geroepen voor het onderhoud en herstel van het materieel.

 

 

steve 4.jpg

 

In het dagdagelijks leven ben ik HVAC-coördinator voor de Scholengroep 26 – Mandel en Leie van het Gemeenschapsonderwijs. Ik ben er verantwoordelijk, samen met een collega, voor de verwarming en het sanitair van zo’n 52 scholen.

 

steve 5.jpg

Sinds 2010 ben ik lid van de fire-observers. De stage naar Palm Beach County is de eerste stage waaraan ik deelneem. Ik kijk er dan ook vol ongeduld naar uit.

I'm Steve Rondelez, 29 years, married and living in a cozy house in Nieuwpoort

Since April 15, 2011 I am the proud father of two sons, Noah and Nio.

As a child I was always fascinated by the fire brigade and the passion was even greater when I met my wife who was already a member of the volunteer fire department in ieuwpoort

In 2002, I followed her and I followed with success the course firefighter.

In recent years I also got the license of corporal and I followed the ambulance and driver training. I currently drive a third man along with the 100 service, and hope to be able to go in the autumn as the second man in service to be part of the 100 service in our Corps. I am also a member of the working equipment in the corps, created for the maintenance and repair of equipment.

In daily life I am HVAC coordinator for Scholengroep 26 – Mandel en Leie an
Community Education. I am responsible, along with a colleague, for heating and plumbing of about 52 schools
Since 2010 I am a member of the fire-observers. The internship at Palm Beach County is the first stage in which I participate. I'm looking forward to it too eagerly.

22:46 Gepost door Eric | Commentaren (0) | |  Facebook | Permalink |

De commentaren zijn gesloten.