07-10-11

aangekomen in Boca Raton na een fantastische dag in Miami en omgeving.

Na onze fotoshoot aan het strand vanmorgen stond er voor iedereen een licht ontbijt klaar in de lobby van het hotel.

We spraken er ook af dat we onze bagage konden stockeren in een kamer in de kelder tot vannamiddag zodat we onze tocht vandaag met 2 voertuigen konden afwerken.

RIMG0937.JPG

 

Om 9 uur stond iedereen klaar en reden we dwars door miami naar de everglades, een immens natuurgebied net buiten de stad. Na anderhalf uur stonden we op onze bestemming, het drukke verkeer had ons toch wat opgehouden.

RIMG0949.JPGIn de Safari Airbout tours kregen we een tochtje aangeboden op een mega airboat, met dubbelle motor en 45 passagiers. Een dik uur gingen we op zoek naar de alligators, die verstopt over het hele terrein te vinden waren. de boat driver kende zijn vak en uiteindelijk kregen we toch een paar exemplaren te zien. Steeds adembenemend hoe deze grote badkuip, met 2 V8 motoren op zich zo gezwind doorheen het moeras een weg baant, en men er steeds in slaagt om terug de thuisbasis te vinden. Ik zou zeker verloren rijden in zo'n gebied, maar heb dan ook geen indiaans bloed.

 

RIMG0960.JPG

IMG_8628.JPG

RIMG0973.JPG

Nadien kregen we de kans een voeding sessie bij te wonen, en de gids van dienst gaf ons wat meer uitleg over hoe een slim dier als een alligator al een miljoen jaar er in slaagt te overleven in deze snel veranderende wereld. Nadien was er nog mogelijkheid om zo'n beestje vast te pakken voor de foto.

RIMG0985.JPG

RIMG0996.JPG

IMG_8650.JPG

Wij namen nog een groepsfoto voor het grote paneel en vertrokken terug richting Miami.

Voor de lunch werd er gekozen voor een buffetje in het Indiaanse Casino aan de rand van de stad. Heerlijk en zeker nioet goed voor onze BMI. Moest maar zo lekker niet zijn.

RIMG1007.JPG

RIMG1010.JPGOm uiteindelijk terug aan ons hotel te geraken kozen de chauffeurs van vandaag voor een route doorheen de meeste stadsdelen van Miami, doorheen de sjiekste wijken, maar ook doorheen de economical challenged neigbourhoods.

IMG_8651.JPG

RIMG1039.JPG

RIMG1071.JPGMiami , een stad vol contrasten, een de fototoestel draaiden weer overuren.

RIMG1082.JPG

RIMG1094.JPGUiteindelijk werden de achtergelaten stukken bagage opgehaald en reden de laatste 100 km richting Palm Beach.

Inchecken in het hotel, een dip in de pool, en daarna nog een stukje gaan eten.

RIMG1136.JPGMorgenvroeg kunnen we uitgeslapen aan een lange week beginnen, het beloofd zeer druk te worden, er passeert straks een regen deppressie die voor extra werk gaat zorgen.

 


01:44 Gepost door Paul Vanlook | Commentaren (1) | |  Facebook | Permalink |

Commentaren

Hey Jeppe !!

Het ziet er ginder echt super uit !! Ik zou willen dak er ook was.
Hou u fototoestel maar bij de hand dan kunnen we toch een beetje
genieten als je thuis bent.

Een heel leuke stage & geniet ervan !!

Greetz Lies & Jakke

Gepost door: Lies & Jakke | 07-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.