10-10-11

berichtje van station 42


Nu we eens tijd hebben kunnen we eens een berichtje posten op de blog, we zijn hier nu van vrijdagnamiddag in station 42. Op vrijdag was het nogal rustig met een 3 tal rescue oproepen in de nacht.Het is hier een wijk met talrijke resorts voor ouderen zodat de oproepen veelal “"fall"” zijn en "hartklachten." Op zaterdag was er veel regen en wind verwacht die dan ook in de vooravond gepasseerd is met als gevolg dat we deze nacht maar enkele uurtjes konden rusten. De oproepen waren van "fall" tot "mensen met een griepje" en "hartklachten ", ook diverse ongevallen door hevige regen en wind alsook brandalarmen. Ik denk zo een 15 tal oproepen.


Zondagmiddag werden we door de district chief uitgenodigd voor een namiddag site-seeing met de volledige groep naar Jupiter op daarna te gaan eten in Duffy s sports, ongelooflijk een restaurant met rondom tv met alle soorten sport. Dan terug naar station 42 voor een nachtje rust die 30 min duurde. Na een aantal nachtelijke ritten een douche en ontbijt zijn we klaar om aan de volgende reeks calls te beginnen.


Het weerbericht voor vandaag voorspeld weer niet veel goeds, donder en regen voor in de namiddag maar wel met zwoele temperaturen (30 graden).


Het beloofd weer een drukke dag te worden in station 42.


Groeten,


Philippe en Gery20:40 Gepost door Paul Vanlook | Commentaren (1) | |  Facebook | Permalink |

Commentaren

-awesome!

Gepost door: janique | 11-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.